Nieuwe eetkamerstoelen voor ons huis

1356677Nieuwe eetkamerstoelen voor ons huis

Op Natuurlijk Wonen.nl heb ik erg mooie eetkamerstoelen gevonden die ik eigenlijk graag wil bestellen.  Omdat wij tussen de keuken en de woonkamer een half muurtje hebben gemaakt wat nu dient als een soort bar. Vind ik het ook leuk om in dezelfde stijl aan barkrukken mee te bestellen. Zo wordt het meer een geheel.  En dan heb ik door alleen andere eetkamerstoelen neer te zetten weer een nieuwe look aan de woonkamer toegevoegd want ik weet zeker dat het erg mooi zal staan. Ik heb een lichte kleur uitgekozen omdat dat mooi zal staan bij onze donkergrijze meubels. Ik moet alleen mijn vriend nog overtuigen want hij vind het nooit zo nodig om bepaalde dingen in huis zo maar te gaan vervangen. De eetkamerstoelen die er nu staan zijn immers nog goed. Maar deze kan ik natuurlijk gewoon kwijt op zolder of ik kan er iemand anders blij mee maken.  En zo zat ik voordat ik het zelf door had ook al op de site te kijken naar de mooie woondecoratie die ik had gezien. Als ik de nieuwe eetkamerstoelen bij mijn vriend voor elkaar krijg dan ga ik ook zeker weten wat extra ’s mee bestellen. Ik vind het een leuke site en ook voor als ik in de toekomst nog iets wil veranderen zal ik ook zeker hier weer een kijkje op gaan nemen. Ook zal ik dit zeker onze vrienden aanraden er zijn er namelijk weer twee die samenwoon plannen hebben. Ik kom natuurlijk graag met goede tips.