Een woningontruiming na overlijden

logoZodra ik spreek over een woningontruiming kan dit meerdere dingen betekenen. Het feit dat er iemand is overleden of wellicht mensen die naar een zorginstelling verhuizen. Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat het niet in de koude kleren gaat zitten als u de woning moet opleveren waar u goede herinneringen in heeft gehad. Het inschakelen van een bedrijf kan u misschien wat meer rust geven en tevens u ook ondersteuning bieden in waar het mogelijk is.

Verhuizen

Wanneer uw ouders verhuizen naar een zorginstelling heeft dit gevolgen met de meubels. Het is logisch dat niet alle meubels mee kunnen naar de nieuwe woonruimte waardoor er een keuze gemaakt moet worden. Seniorenhulp biedt hierin de kans om de woning geheel casco op te leveren en eventueel de meubels op te slaan.

OverlijdenGalerij4-goed-575x350

Het verliezen van een dierbare is nu eenmaal iets wat we allemaal mee zullen maken. Natuurlijk zit hier niemand op te wachten, al helemaal niet bij de gedachten dat woningontruiming ook vrij snel gebeuren zal. De woning zal dan geheel leeg geruimd moeten worden zodat de volgende huurder zijn intrede kan maken. Vervelend voor de nabestaande om dit te moeten ondergaan. Hiermee kan Seniorenhulp assistentie verlenen in het verhuizen, leegruimen en niet te vergeten opknappen van de woning.

Al met al is het zeer zeker aan te raden om er een extern bedrijf aan te pas laten om de woning leeg te ruimen. Goede zorg wat u een hoop zorgen zult schelen!