teak meubels Den Haag

Wil jij teak meubels Den Haag of ergens anders, lees dit dan

wortmanEen vriendin van mij woont nu al een tijdje op haar eigen. Omdat zij in het begin niet alle inboedel kon kopen had ze dus tweedehandse meubels in huis. Omdat ze nu al een lange tijd een goede baan heeft, kan ze nu eindelijk nieuwe meubels kopen. Zij vroeg dan ook aan mij of ik mee wou gaan met haar. Dit omdat zij weet dan ik een blog als deze heb en dus op de hoogte ben van de laatste trends en ontwikkelingen.

teak meubels Den HaagWe gingen van te voren natuurlijk eerst kijken waar we het best heen konden gaan. Vandaar dat we zochten op teak meubels Den Haag. Dit omdat zij hier in de buurt vandaan komt en woont. Omdat we geen zin hadden om door heel Nederland te reizen kozen we voor iets wat in de buurt zat. Toen we eenmaal op deze site zaten zagen we zeer mooie op maat gemaakte meubels. Tot ons spijt zagen wij dat de showroom in Alphen aan den Rijn zat. Maar omdat wij de meubels via wortman.nl zo mooi vonden, besloten we er toch naar toe te rijden. We hadden van te voren wel even telefonisch contact gehad met de vraag of de betreffende bank en tafel ook te bezichtigen was, gelukkig was dit het geval.

Gelijk over gegaan tot bestelling

teakhoutEenmaal daar werden we vriendelijk geholpen. Ze hadden zelfs de betreffende artikelen klaar gezet voor ons. Mijn vriendin vond deze teakhouten meubels zo mooi dat ze deze gelijk besteld had. Deze waren ook nog eens goed geprijsd. En omdat alles binnen budget viel had ze ook nog mogelijkheid om een salontafel erbij te kopen. Ik zal hier overigens foto’s van toevoegen. Zo hebben jullie thuis ook een beeld van wat zij gekocht heeft. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel jaloers op haar ben.