Meubels in de verschillende zithoeken

Meubels in de verschillende zithoeken

Mijn zusje zat vol enthousiasme in mijn oor te toeteren dat ze ein-de-lijk een nieuw huis had gevonden, een prachtig huis, en ze me dat direct telefonisch moest vertellen. Voor het eerst gaat zij samenwonen, en wel met een jongen die het ook echt waard is, van wie ik denk dat ze de goede keuze heeft gemaakt door ervoor te gaan – die twee zijn een match made in heaven en daarom denk ik dat hun samenwonen na twee jaar niet alleen een logisch gevolg is maar ook een heel verstandige stap van ze is, en bovendien gewoon echt leuk! De weken die erop volgden hebben we dikwijls gebeld over haar huis en ze stuurde me ook allerlei foto’s van het huis en de plattegrond ervan en natuurlijk de meubels die ze wilde aanschaffen. Omdat de woonkamer verschillende hoeken heeft waarvan ze niet zo goed wist wat ze ermee moest, vroeg ze mij eens naar die plattegronden te kijken. Ik stelde al meteen voor er verschillende zithoeken van te creëren, met overal verschillende meubels 1001meubelserin, want je moet er juist gebruik van maken als je zo’n aparte en verrassende indeling van je woonkamer hebt. Het leuke aan dit soort verschillende zithoeken is dat je overal in de kamer wel iets kunt en daarom had ik er direct fiducie in – in een gedeelte kun je meubels zetten om samen aan te eten, in het andere lekker op de bank zitten, en in weer een ander gedeelte kun je een stoel zetten om je fijn in terug te trekken om bijvoorbeeld een boek te lezen. Een meer dan geslaagde indeling dus!