Je kunt je kappers inrichting ook huren

Je bent op zoek naar de inrichting voor je zaak. Hartstikke leuk om je te oriënteren en te ontdekken wat er allemaal te krijgen is. Een tekening van je zaak is zo gemaakt met alles erop en eraan. Als je een volledig nieuwe kappers inrichting nodig hebt dan betekent dat meteen ook een flinke investering voor je zaak. Nou kun je die investering over een aantal jaar afschrijven, je moet wel de investering doen. Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om de inrichting te huren in plaats van te kopen? Wat de voordelen daarvan zijn vertellen we je hier.

Geen hoge investering kappers inrichting

Het grootste voordeel als je de kappers inrichting huurt is dat je geen grote investering hoeft te doen. Je gehele interieur vervangen of een nieuwe kapsalon inrichten kost al gauw duizenden euro’s. Het kan zo maar een grote hap uit je spaargeld zijn of een groot deel van je budget opslokken. Door de inrichting van je salon te huren bespaar je jezelf een grote uitgave ineens. Daarbij kun je de kosten van de huur maandelijks betalen zodat je helder inzicht hebt in je uitgaven elke maand opnieuw. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en heb je altijd een top interieur. En mocht je na de huurperiode nog geen afscheid willen nemen van je kappers inrichting, dan kun je het meubilair tegen een laag bedrag gewoon overnemen en wordt het alsnog je eigendom. Het overnamebedrag ligt meestal van tevoren vast, dus ook daar geen onverwachte uitgaven.

Elke paar jaar een nieuw interieur

Wanneer je kappers inrichting huurt kun je elke paar jaar de inrichting van je zaak vernieuwen. Met huurperiodes van 3 of 5 jaar ben jij ervan verzekerd dat je altijd het nieuwste interieur in je kapsalon hebt staan en volledig up-to-date bent. Dat betekent niet alleen de nieuwste trends in je zaak en een zaak die er tiptop uit ziet. Je maakt ook altijd gebruik van de nieuwste innovaties op het gebied van kapsalon inrichting. Daarmee geef je je klanten de meest optimale beleving, zonder elke paar jaar diep in de buidel te moeten tasten. Je geeft daarmee je zaak een kwaliteit boost en hoeft je niet te ergeren aan meubilair dat aan vervanging toe is en dat je nog niet kunt vervangen.

Inline – Alles voor uw salon

Geen onderhoudskosten kappers interieur

Met een huurcontract voor je kappers inrichting heb je geen omkijken naar je meubilair. De meubels blijven eigendom van de leverancier en deze vervangt het meubilair als er iets kapot gaat. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan als er iets gebeurt. En kun jij je met een gerust hart richten op waar jij goed in bent, je klanten verwennen en met een prachtig kapsel de zaak uit laten lopen. Het enige dat je hoeft te doen is de dagelijkse verzorging van de inrichting zodat de meubels er netjes uitzien. Dat is gewoon onderdeel van het schoonmaken en onderhouden van je kapsalon. Met de huur van je meubilair heb je wel de lusten, niet de lasten.