Ik een hottub?

Na jaren nagedacht te hebben over een hottub had ik een jaar geleden toch besloten om er voor te gaan. Ik stelden het steeds uit omdat ik dacht dat het wel een dure investering was en me altijd zorgen maakten straks wilt er niemand gebruik van maken behalve ik zelf. Uiteindelijk toch die hottub op https://www.welltub.nl/ besteld. Na enkele dagen gereed en daar stond die dan me eerste hottub op het balkon. Wie had dat nou gedacht! Ik met een hottub, ik heb meteen mijn neefjes en nichtjes uitgenodigd en me broers en zussen. Die konden hun ogen niet geloven. Ik was meteen populair en zag nu vaker dan ooit. Al met al was het iedere cent waard.

De hottub en de hond

Je zult het vast niet geloven maar een jaar geleden was er een hond bij de buren die dol was op water. Mijn vrouw had net een hottub gekocht en in de tuin laten plaatsen. In het begin leek er niks bijzonders aan de hand. We gingen er af en toe in en het was prima vertoeven in de

Hottub. Tot er na een tijdje steeds haren in het water lagen. We hadden werkelijk geen idee van wie die nou konden zijn. Ik ben zelf kaal en me vrouw heeft zwart haar maar de haren waren juist heel wit. Ook niet heel lang. Na een paar dagen de hottub in de gaten gehouden te hebben. Zie ik op een dag ineens een witte hond in de hottub zitten. Bleek het de hond van de buren te zijn. Wat een giller. Sindsdien hebben we er maar soort schutting omheen geplaatst.

Een hottub kopen duur?

Bij de meeste mensen zullen ze niet snel denken dat een hottub voor hun betaalbaar is toch zijn de prijzen van hottubs de afgelopen jaren zeer verlaagd. Natuurlijk hangt dit heel erg van de grote af. Ook het materiaal waar de hottub van is gemaakt speelt een bijzonder grote rol in het kostenplaatje van een hottub. Bij kopen van een hottub moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van € 1.500 tot € 12.200. Over het algemeen is een kunststof hottub goedkoper dan een houten hottub. Daarnaast zijn de prijzen van een externe kachel lager dan van een hottub met interne kachel.