Hulp kit voor koude slapers

Ben je een koude slaper? Daalt je lichaamstemperatuur veel tijdens je slaap? Zo ja, dan is dit artikel voor jou gemaakt. Zoals de meeste koude slapers, is het moeilijk om een ​​goede slaapkwaliteit te krijgen als je lichaam bevriest tot wat aanvoelt als een 0 graden. Het is ook moeilijk voor hun lichaam om warmte vast te houden, waardoor het bijna onmogelijk is om ’s nachts te slapen. Je moet minstens één keer in je leven hebben gedacht, “er moet een manier zijn om dit probleem op te lossen”. Nou, je hebt helemaal gelijk, er zijn dingen die je kunt doen om de problemen te minimaliseren, zoals een polyester dekbed. Dus laten we erover praten.

Tips voor het omgaan met koud slapen

Er zijn maar een paar stappen die u kunt nemen om de kou die u elke nacht wakker maakt aan te pakken en te minimaliseren. Drink thee (bij voorkeur cafeïnevrije thee) voordat je gaat slapen om je lichaam op te warmen, of andere warme dranken die je kunt vinden. Gebruik extra dekens of dekbedden die je kunnen helpen opwarmen, kies een polyester dekbed omdat het bekend is dat het warmer is dan andere dekbed materialen. Draag ook pluizige sokken om het koude punt van je lichaam, namelijk de voeten, te minimaliseren. Sommigen vinden dat het doen van yoga-oefeningen voor het slapengaan ook helpt om je lichaamstemperatuur op te warmen.

De oorzaak erachter begrijpen

Hoewel het waar is dat sommige lichamen een lagere lichaamstemperatuur hebben dan andere lichamen, zijn er ook mogelijkheden dat er onderliggende problemen zijn waarvan je je misschien niet bewust bent dat ze zich in je lichaam voordoen. Een van de meest voorkomende problemen die koude slapers hebben, is het gebrek aan blootstelling aan zonlicht. Dit veroorzaakt een natuurlijke reactie van je lichaam, niet wetende dat het tijd is om te rusten. Het gebrek aan lichaamsbeweging speelt ook een grote rol bij het spelen met je lichaamstemperatuur. Sommige ziekten en aandoeningen kunnen ook de oorzaak zijn van zo’n lage lichaamstemperatuur, het is altijd het beste om uw arts te raadplegen om zeker te weten wat de oorzaak ervan is.