Goedkope kamerplanten

Lees hier over goedkope kamerplanten van Tropic trees. Voor minder dan een tientje kun je bij Tropic trees al een goedkope kamerplant kopen. Voor enkele tientjes kun je al een boompje bemachtigen. Het mooie van Tropic trees is dat zij van tevoren aangeven hoe groot goedkope kamerplanten kunnen worden. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Tropic trees heeft hele grote kamerplanten in het assortiment zoals de paradijsvogelplant, en zo’n plant past meestal niet in een woning, de huiskamer zal dan een oerwoud worden. Het is meer een plant voor in een hoek van een kantoortuin. Terwijl een Asplenium Cripy Wave op een vensterbankje past.

Tropic trees heeft ook planten en bomen voor buiten

Naast goedkope kamerplanten heeft Tropic trees ook boompjes en planten voor buiten. Bij allen geldt dat het voordelig is en gegarandeerd gezond. Dit komt omdat Tropic trees importeur is. Inkopers kopen in een verre landen een vijg, palm, citrus, of wat voor exotische boom in. Gelijk kijken de inkopers of dat de boom, struik, of plant geen ziekte onder de leden heeft, en als alles in orde is exporteren ze het naar Nederland. Aangekomen in Nederland komt er geen tussenhandel, het gaat rechtstreeks naar de consument. Dit scheelt enorm in de kosten, vandaar de lage prijzen bij Tropic trees.

Bekijk het assortiment boompjes en planten van Tropic trees

Goedkope kamerplanten spreekt voor zichzelf. Planten voor buiten vergt altijd enige verdieping, maar gelukkig is de voorlichting van Tropic trees goed. Bijvoorbeeld sommige planten kunnen in een pot op het balkon staan, maar moeten tijdens vorst naar binnen worden gehaald. Tropic trees schrijft bij de plant hoe je ervoor moet zorgen, dus ook of het winterhard is of niet. Als je het assortiment bekijkt dan stuit je vanzelf op de informatie. Tropic trees heeft echt voor ieder wat wils in het assortiment, en daar zitten zeer opvallende eyecatchers tussen. Soms is het voor buiten, soms voor binnen, aan jou de keus.