Een RVS kapstok voor ons moderne interieur frakkz.nl

Vorige week is eindelijk onze nieuwe woning opgeleverd in het hartje van de stad. Vol passie en trots ben ik nu volop bezig met de styling en inrichting daarvan. Een van de praktische dingen waar ik tegenaan liep was het ontbreken van een kapstok. De wandkapstok waar ik naar opzoek was moest zeker passen in het moderne en strakke interieur van ons huis. Ik had op mijn vrije middag een aantal woonwinkels afgestruind, maar ik kreeg geen kapstok gevonden die aan mijn wensen voldeed. logoUiteindelijk ben ik gaan zoeken op internet en daar kwam ik een hele leuke webwinkel tegen. In eerste instantie dacht ik dat er in deze winkel alleen kinderkapstokken werden aangeboden, maar toen ik de webshop verder ging bekijken bleek dat er ook een hele mooie en strakke RVS kapstok collectie verkrijgbaar was. Die moest ik hebben! Een kapstok gemaakt van geslepen RVS, met mooie gedraaide jasknoppen erop gemonteerd. Ik kon er zelfs nog een naam op laten plaatsen, dat heb ik niet gedaan, omdat ik van een strakke en minimalistische stijl houd.

Deze webshop van frakkz.nl was helemaal geweldig en zeker niet standaard zoals de meeste websites. De producten worden in eigen beheer gemaakt. Helemaal super, want nu had ik de mogelijkheid om mijn RVS kapstok op maat en volgens mijn wensen te laten maken. Ik heb gekozen voor een kapstok van ruim anderhalve meter. Zo kan ik al onze jassen en spulletjes netjes ophangen. Deze website is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een RVS kapstok of een leuke kinderkapstok. De levertijd is ongelofelijk kort als je je bedenkt dat de producten personaliseerbaar en op maat leverbaar zijn. De verzendkosten zaten bij de prijs inbegrepen, dus dat was ook een leuke meevaller. Mijn kapstok is inmiddels al afgeleverd en in ons huis gemonteerd. Ik kan alleen maar zeggen dat ik hier helemaal tevreden over ben, ik zou de volgende keer hier zeker weer bestellen.