Taxus Baccata

Tuin plezier in alle seizoenen

Wie eigenaar is van een klein stukje grond rondom zijn/haar huis mag zijn handen dicht knijpen. Het plezier dat mensen aan een tuin beleven is voor iedereen anders. De één ziet het als een fijne hobby om elke dag in je privé domein mee bezig te kunnen zijn. Rustgevend en gezond, want buiten. De ander ervaart het als een blok aan het been. Want onderhoud. Maar altijd voegt het iets toe aan je woongenot. Al was het maar dat een tuin je een groter privé terrein biedt en de buren iets verder en minder hinderlijk worden ervaren. Groen en mooie objecten als Artihove tuinbeelden doen je genieten van het buitenleven. Of je nu een strakke of rommelige tuin hebt. Allebei goed.

Werken of zitten in je hof

Zoek vooral de balans van de hoeveelheid werk die je in en rondom je tuin wilt hebben. Neem ook de tijd om er ontspannen van te genieten. Buiten zitten, zonnen, spelen of borrelen en barbecuen. Minimaal onderhoud is een optie door een bronzen standbeeld bestellen . Mooi en om zonder veel werk levenslang van te genieten. Perfect te combineren met gras en planten. Een mooie plek daarvoor is zo gevonden. Genieten in je tuin, maar dan anders.

Groen geeft voldoening

Het zal voor sommigen enorm veel voldoening geven om een eigen moestuin aan te leggen en daaruit biologisch en vers uit te kunnen eten. De afmeting van je tuin hoeft er niet enorm voor te zijn. Een klein hoekje met verse kruiden geeft al plezier. Een grotere groentetuin vraagt meer kennis en vakmanschap. Maar de moeite waard om het avontuur aan te gaan in deze tijd van duurzaamheid en schoner leven. Iets duurzaams als een cadeau voor 25 jarig bestaan bedrijf artihove een voor in je tuin maakt het fijne buitenleven af.