bartafel van Robuuste Tafels

Waarom zijn bartafels zo populair?

De verkoopcijfers van bartafels zijn in de afgelopen jaren in Nederland aanzienlijk gegroeid. Bartafels, zoals de stoere bartafel van Robuuste Tafels, zijn vandaag de dag dus erg geliefd. Maar hoe kan dit? Wat is er zo ideaal aan het kopen van een stijlvolle bartafel van Robuuste Tafels? In dit artikel kun je lezen wat de grootste pluspunten zijn van het kopen van een bartafel voor thuisgebruik. Doe er je voordeel mee en geniet straks ook mee van de vele voordelen van bartafels!

bartafel van Robuuste Tafels

Bartafels hebben meerdere functies

Het aantrekkelijke van een bartafel van Robuuste Tafels is in de eerste plaats het multifunctionele karakter van bartafels. Bartafels kunnen op meerdere manieren gebruikt worden. Zo kun je er gebruik van maken om te eten, maar ook om even kort te zitten om een drankje in te tappen met vrienden. Of ’s ochtends om even een kopje koffie te drinken en je krantje te lezen.

Je bespaart ruimte door de compactheid van bartafels

Een bartafel is een stuk minder groot en breed dan een standaard eettafel. Daarom kun je, als je voor een bartafel in plaats van een eettafel kiest, behoorlijk wat ruimte besparen in de eetkamer. En dat betekent dat je meer bewegingsruimte hebt of extra ruimte om te gebruiken voor een meubelstuk of iets anders.

Bartafels kunnen gebruikt worden als stijlvolle scheidingswand

Een stoere en moderne bartafel kun je perfect gebruiken als scheidingswand in huis. Wil je bijvoorbeeld een duidelijke afbakening hebben tussen de woonkamer en de eetkamer, of tussen je keuken en de eetkamer? Dan is een bartafel hier uitermate geschikt voor. Een bartafel als wandscheiding gebruiken is niet alleen mooi en sierlijk, maar ook lekker praktisch. En daarbij is een bartafel gebruiken als alternatieve wand een stuk voordeliger dan een muur laten plaatsen of zelf inbouwen.

Meer gezelligheid in huis

Een van de laatste redenen, maar zeker niet de onbelangrijkste, om een bartafel aan te schaffen, is dat je hiermee flink wat gezelligheid in huis haalt. Houd je van sfeer, intimiteit en gezelligheid? Dan is een bartafel kopen een goede manier om dit in huis te halen.