barok spiegel

De schoonheid van een wandspiegel


Er zijn duizenden verschillende soorten spiegels op de wereld. Van een make-up spiegel tot een spiegel die aan je kledingkast vast zit. Wat alleen veel mensen onderschatten is dat een mooie spiegel die aansluit op je woning erg belangrijk is. Persoonlijk vind ik een wandspiegel dan ook een van de mooiste spiegels die je in je huis kan hebben hangen/staan. Wandspiegels kan je op bijna elke plek in je huis kwijt. Van je slaapkamer tot de hal, maar ook in je badkamer past een wandspiegel.

Haal het licht naar je woonruimte
Bijna iedereen houdt van een lichte woning. Of het nou zomer is en je graag het zonnetje wilt laten schijnen in huis of het winter is en je achter het raam geniet van de zon die zichzelf weer eens laat zien. Het mooie van spiegels is dat het licht, zon of kamer licht, reflecteert. Waarbij het niet alleen de kamer lichter maakt maar ook groter doet lijken. Hoe groter de spiegel hoe lichter de kamer wordt. Zo laat de spiegel zien dat hij niet alleen bedoeld is om te laten zien hoe mooi de outfit je staat maar ook de schoonheid van jou woning te laten zien.

De perfecte wandspiegel voor in je huis
Door de vele keuzes die spiegelshop bezit, heb je de keuze uit veel verschillende materialen, kleuren, formaten, vormen en stijlen. Dit om jouw perfecte wandspiegel uit te kiezen. Zo kan je voor een hout exemplaar gaan wat meer een warme look aan je kamer geeft. Of juist een exemplaar van robuust staal wat perfect bij een industrieel interieur past.
Waar je verschillende materiale voor de wandspiegel heb, heb je ook kleurkeuzes, zo kan je voor een witte passpiegel gaan. Dit zorgt voor meer rust in een ruimte.
Er is niks zo fijn dat als je thuis komt ,van een lange dag op werk, die rust uitstraalt.