Nieuwe gevelbekleding gevonden

Wij zijn al een geruime tijd druk bezig om onze woning te renoveren. Vanaf de zolder tot aan de voortuin willen we deze keer aanpakken, het is gewoonweg hard nodig! Doordat we als eerste  de voorzijde van het huis wilde doen zijn we gaan zoeken naar nieuwe gevelbekleding en een hovenier. Doordat we als eerste de gevel wilde renoveren zodat de hovenier er gemakkelijker bij kan komen ben ik gaan zoeken op het internet. Had alleen niet verwacht het zo snel te vinden!

heering

Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Heering, dit bedrijf staat erom bekend wegens hun extreem goede kwaliteit producten! Deze worden verkocht bij een tal van bouwbedrijven waarvan er vast en zeker in mijn buurt een te vinden is. Dit kon ik gewoonweg niet laten liggen waardoor ik direct telefonisch contact heb gezocht met dit bedrijf. Wegens hun extreem goede kwaliteit wist ik het zeker dat ik met deze gevelbekleding het huis opnieuw kan bekleden!

plafond-badkamer-kunststof-modern-330x174

Uiteindelijk hebben we deze bouwmarkt opgezocht en was meteen verbaasd van het feit dat het bij hun een stuk goedkoper is als wat ik elders heb gezien! Dit gaf mij dan ook de doorslag om direct te bestellen. Al met al is het erg gemakkelijk om dit te monteren dankzij de goede zorgen van Heering!