Een Starline zwembad in het tuinhuis

Een Starline zwembad is waar ik vandaag over schrijf, mijn ouders ben ik aan het helpen met de verbouwing van hun woning. Nu zijn wij ook beginnen aan het tuinhuis die in de tuin staat. De afgelopen jaren werd er veel gesproken om hier een zwembad in te laten plaatsen, nu is dit idee werkelijkheid geworden. En omdat mijn ouders een zeer tevreden klant zijn van Bodyfit, mag dit adres natuurlijk niet ontbreken op mijn site. 

Zij hebben geen vakantieadres meer nodig

Het Starline zwembad is een overloop zwembad, dit betekend dat deze continue overloopt en dat het water over de randen weer wordt afgevoerd. De mooie inloop trap maakt het zwembad ook erg mooie en chique. De hele ruimte is zo op het bad aangepast alsof je je direct in een vakantieoord bevind en als je dit allemaal bij jou thuis kunt creëren, dan is dit toch absoluut de moeite waard? Telkens als ik bij mijn ouders ben dan kan ik het niet laten om niet even naar het tuinhuis te gaan. Even de sfeer proeven en ik zie dit hele plaatje eigenlijk ook wel voor me bij mij thuis. Ik ben echt van mening, dat dit het juiste adres is om hier het zwembad te vinden die echt past in de ruimte die jij beschikbaar wil stellen, hier kun je namelijk allerlei verschillende maten baden vinden.