Witte rozen

Ze staan symbool voor puurheid, zuiverheid en loyaliteit. Witte rozen stralen elegantie uit en behoren dan ook tot de top drie best verkochte rozen kleuren! Ze passen in elk interieur, vloeken niet met andere kleuren en zijn goed voor elke gelegenheid. Een boeket witte rozen wordt vaak gebruikt als blijk van respect, eenheid of een nieuw begin.

De koningin van de witte rozen

De meest bekende witte roos is de Avalanche roos. Deze roos staat bekend als de koningin onder de Nederlandse rozen. Het is dan ook niet gek dat deze roos is gebruikt voor het huwelijk voor de Nederlandse koning en de koningin. Ook bij andere gelegenheden van het Nederlandse koningspaar wordt de witte roos vaak gebruikt!
De Avalanche roos wordt zo biologisch mogelijk gekweekt in Nederland. Er lopen zelfs kleine Japanse vogeltjes rond in de kas die de rozen vrij houden van onkruid en ongedierte. Geen schadelijke chemische stoffen, maar verantwoord een koninklijke witte roos!

De witte rozen hebben een grote rozenknop, lange steel en hebben een lang vaasleven, wat betekent dat je extra lang van je boeket rozen kunt genieten! Het ras Avalanche is enorm sterk, waardoor jij met het volgen van de verzorgingstips, enkele weken van de rozen kunt genieten! Wil jij nog langer kunnen genieten van je rozen? Denk dan eens na over long life rozen. Deze zijn er ook in allerlei verschillende kleuren (ook witte rozen dus!) en kunnen tot wel enkele jaren op de vaas mooi blijven staan!

Een boeket witte rozen

Zoals eerder is benoemd is wit een neutrale kleur dat goed samengaat met andere kleuren. Elk interieur is geschikt bij de witte rozen. Geef ze aan iemand anders cadeau, of trakteer jezelf op een prachtig boeket witte rozen. Wil je een wat speelser boeket? Kijk dan naar boeketten met gipskruid, het gipskruid zorgt voor een speels geheel. Wat ook helemaal aansluit bij de huidige trends in de bloemenwereld, is een rozenboeket met eucalyptus. Eucalyptus is weer helemaal terug van weggeweest!