Wat is absoluut de beste koffiemachine?

Koffie, dit heerlijke zwarte drankje is de perfecte manier om lekker wakker te worden. Maar niet alleen om mee wakker te worden maar op ieder moment van de dag is het heerlijk om te genieten van een kopje koffie. Tegenwoordig worden de machines ook telkens mooier, groter en bieden meer mogelijk. Eenvoudig koffie zetten met een filterapparaat of zelfs met ingebouwde melkopschuimer voor een heerlijke latte, alles is mogelijk. Maar wat is nu absoluut de beste koffiemachine?

Type machine

Als je een koffiemachine wilt kopen is het natuurlijk heel erg belangrijk dat je eerst goed kijkt welk type machine je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld eenvoudig filter koffie zetten dan ben je voor een paar tientjes wel klaar. Maar hou je van luxe koffie, bijvoorbeeld een Latte Macchiato of een cappuccino dan heb je natuurlijk wel een goede koffiemachine nodig.

Ook maakt het wel verschil of je gebruik wilt maken van verse koffiebonen of een apparaat die diverse koffiesoorten kan gebruiken zoals filtermaling of verse bonen.

Wat is absoluut de beste koffiemachine

Wanneer je een koffiemachine koopt dan kom je al direct in een oerwoud van aanbod terecht. En dat is soms best verwarrend. Want hoe weet je nu wat een goede koffiemachine is. Als je kijkt op wat Is absoluut de beste koffiemachine vind je een groot aanbod aan machines die kwalitatief echt goed zijn en ook qua prijs/kwaliteit verhouding erg goed zijn. Hier lees je nu een top drie:

DeLonghi Magnifica S ECAM20.110.B

Als je een mooie instap machine wilt die ook nog eens betaalbaar is dan moet je echt de DeLonghi Magnifica S ECAM20.110.B kopen. Deze machine heeft alles in huis om jou te voorzien van een heerlijk bak koffie. Met de vaste stoompijp kun je ook nog eens een heerlijke cappuccino of Latte maken wanneer je daar behoefte aan hebt.

De machine is ook makkelijk te onderhouden en de koffiebonen worden makkelijk opgeslagen in het apparaat en je kunt zelf instellen hoe fijn of grof de bonen gemalen worden.

Philips LatteGo 5400

Philips is natuurlijk altijd een goed en betrouwbaar merk maar deze LatteGo 5400 is wel echt een kanjer onder alle koffiemachines die te koop zijn. Voor een relatief laag instapbedrag koop je een machine die veel koffiesoorten kunt maken en dat is natuurlijk wel echt heel erg fijn. Daarnaast is de machine zo geproduceerd dat werkelijk iedereen de machine kan bedienen.

Je hoeft voor de Philips LatteGo 5400 dus geen volleerde barista te zijn om een lekkere cappuccino of Latte Macchiato te maken. Dit is ook mede te danken aan de geïntegreerde melkkan.

Jura E6 – Platina 2020

De Jura E6 – Platina 2020 is een koffiemachine die werkelijk de moeite van het aanschaffen waard is. Weliswaar heeft deze machine geen geïntegreerde melkkan maar hij heeft wel een losse stoompijp waarmee je binnen no time een heerlijke Latte of cappuccino bereidt. In totaal kan deze machine ruim elf koffiesoorten maken. Een heerlijk apparaat is dit dus voor een betaalbare prijs.