Vierkante kokers bij ALUMINIUMvakman.nl

Een aluminium koker vierkant op maat bij ALUMINIUMvakman.nl; Voordelig, Op Maat & Snel in huis. De meest gebruikte vierkante ALU kokerprofielen kunt u bij ons direct online bestellen in een lengte op maat, van 10 cm tot en met 600 cm. Met een eigen voorraad vierkante aluminium kokers, een eigen team vakmannen & eigen werkplaats / zagerij kunnen wij uw aluminium profiel op maat snel & voordelig leveren. Natuurlijk vindt u bij ons ook een ruime collectie rechthoekige aluminium kokers >>. Wat uw wensen ook zijn, altijd een vierkante alu buis op maat bij ALUMINIUMvakman.nl; de online ALU specialist!

Aluminium kokers tot 600 cm op maat!

Een aluminum koker, ook wel een recht / vierkant buisprofiel genoemd, kunt u bij ALUMINIUMvakman.nl in de door u gewenste maat bestellen. Al onze aluminium kokers zijn van 10 cm tot 600 cm direct online te bestellen, zelfs in verstek gezaagd! U kunt op een product detailpagina van een alu koker kunt u (rechts bovenin bij STAP 1) de gewenste lengte invoeren. Let er hierbij goed op dat u hierbij het aantal cm invult. Wanneer u daarna op de button ‘bereken’ klikt, wordt de exacte prijs van uw aluminium koker – in de gewenste lengte – direct getoond. Vervolgens kunt u kiezen voor ‘recht afgezaagd’ of ‘verstek gezaagd’ (1 of 2 kanten in verstek) en uw koker op maat toevoegen aan uw winkelmandje.

Ons aluminium kokerprofiel bevat harde (scherpe) randen. Aangezien de meeste aluminium profielen door ons op maat gezaagd worden, vinden wij het belangrijk om aan te geven dat wij uw alu koker niet actief beschermen tijdens het zagen. Dit kan eventueel lijden tot ondiepe krasjes. De zaagsneden zijn op de kopse kanten zichtbaar en ook is het eventueel mogelijk dat er minimale bramen voorkomen. Daarnaast zal het oppervlakte aan de buitenkant – in het begin glanzend – naar verloop van tijd doffer worden. Kokerprofiel aluminium bij ALUMINIUMvakman.nl: altijd op maat, voordelig online en snel thuis bezorgd. Bekijk voor onze volledige collectie direct even onze website, hier vindt u tevens ook uitgebreide productinformatie.