TL verlichting bij Lamp Direct, snel en eenvoudig

nl_logoZoals mijn trouwe lezers inmiddels van mij weten geef ik graag tips en tricks over interieur en verbouwen. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de verlichting binnen je huis. Namelijk hoe je door middel van de juiste TL verlichting een sfeervolle kamer kunt maken. tip één is koop je TL verlichting bij Lamp Direct. Zij zijn dé goedkoopste en hebben het grootste aanbod. Dit kan ik zelf bevestigen doordat ik online een lijste heb gemaakt met de goedkoopste aanbieders. En je raad het al daar kwam de website lampdirect.nl het beste uit. Nu is goede verlichting een belangrijke factor voor de gezelligheid binnen je huis. Dus hier zijn enkele tips waar je op moet letten wanneer je TL verlichting koopt.

Belangrijk bij het kopen van TL verlichting

sylvania_t8_luxline_plusAllereerst moet je weten om welke diameter het gaat van jouw TL buis. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, namelijk: 7mm = W4.3 = T2, 16mm = G5 = T5, 26mm = G13 = T8 en 40mm = G13 = T12.

Vervolgens is het belangrijk om naar de lengte van de TL buis te kijken. Dit om de reden dat het samenhangt met de wattage van de buis. Wanneer jij de oude TL buis wilt vervangen moet de wattage overeen komen met de nieuwe, anders zullen de afmetingen ook niet kloppen. Ook is het overigens mogelijk dat door de wattage de elektronische systemen niet meer werken. Houdt dit dus goed in de gaten.

Als laatste moet je voor de gewenste kleur kiezen. Dit wordt ook wel de kleurtemperatuur en de kleurweergave-index genoemd. Deze index geeft aan hoe belangrijk en goed jij de kleuren wilt zien. Hierbij staat 80Ra voor goed en 90Ra of hoger voor uitstekend. Wat je ook dient te weten is dat kleuren altijd uit worden gedrukt in Kelvin, hierin heb je verschillende mogelijkheden: 2700K: warm licht, 3000K: warm wit, 3500K: neutraal wit, 4000K: koel wit, 6500K: daglicht en 8000K: hemellicht (blauw).

master-ledtube-value-starterIk hoop dat je iets aan mijn informatie gehad hebt, vooral als je zelf van plan bent op TL verlichtend bij Lamp Direct te kopen. Wanneer je dit gedaan hebt, reageer dan even hieronder, ik ben benieuwd naar jou ervaring met TL verlichting.