Tip: Hikvision

Een poosje terug hadden wij de grootste schrik van ons leven. Het was al later in de avond toen er ’s avonds werd aangebeld, wij verwachtte niemand maar ik liep toch naar de voordeur om open te doen.  Toen ik de voordeur open deed stonden er 3 mannen voor de deur met een muts over het hoofd. Ze duwden mij naar achteren en ik viel op de grond, ze wilden geld. Wij gaven onze portemonnees en gelukkig gingen ze er toen snel vandoor. Wij zijn er zo erg van geschrokken, maar dit had natuurlijk veel erger kunnen aflopen. Daarom hebben wij een alarmsysteem en recorders aangeschaft van Hikvision.

Logo

Snelle service

Wij hebben eenvoudig en snel het alarmsysteem en de recorders van Hikvision via www.alarmsysteemexpert.nl besteld. Je kon kiezen om het alarmsysteem te laten installeren of dit zelf te doen. Wij hebben gekozen om het alarmsysteem door hun zelf te laten installeren. Ze kwamen super snel langs en het personeel was super vriendelijk.

hikvision

De beelden live zien via mobiele telefoon, tablet en pc

Tegenwoordig kunnen wij live de beelden van de recorders via onze mobiele telefoons, tablet of pc zien. Op deze manier kunnen wij zien wie er voor de deur staat, wanneer er wordt aangebeld. De beelden zijn super scherp, zelfs in het donker. Hierdoor voelen wij ons langzamerhand weer veiliger in huis.

Camerabewaking

Wij zijn heel erg tevreden over het alarmsysteem en de recorders, daarom raden wij iedereen aan om er een aan te schaffen om een overal te verkomen.