cilindersloten

Setjes cilindersloten

Cilindersloten zijn een van de belangrijkste producten om inbrekers buiten de deur te houden. Als je nieuwe cilindersloten gaat bestellen dan is het erg handig als je deze cilindersloten in setjes besteld. Maar wat houden ‘setjes cilindersloten’ precies in? In de blog lees je alles over cilindersloten in setjes, oftewel gelijksluitende cilindersloten.

cilindersloten

Gelijksluitende cilindersloten

Wanneer je voor meerdere deuren sloten nodig hebt is het erg handig als je deze gelijksluitend koopt. Wanneer je bijvoorbeeld een slot nodig hebt voor je voordeur, je achterdeur en je schuurdeur dan is het handig als je deze deuren met 1 sleutel kan openen. Of heb je een bedrijf met heel veel verschillende deuren en wil je niet dat je sleutelbos erg groot wordt, dan zijn gelijksluitende cilindersloten ook de oplossing. Gelijksluitend houdt dus in dat de cilindersloten identiek zijn, hierdoor past de sleutel in elk sleutelgat.

Setjes cilindersloten

Deze setjes cilindersloten bestaan dus uit gelijksluitende cilindersloten met 6 stuks sleutels erbij. Je kan setjes cilindersloten bestellen vanaf 2 stuks tot en met zoveel je wilt! Dat is het mooie eraan. Maar grotere setjes als 10 stuks komen niet vaak voor, dan ga je richting een sleutelplan. Hopelijk hebben we je met deze blog wat meer informatie gegeven over setjes cilindersloten.