PVC vloeren van thuisin

PVC vloeren zijn de afgelopen tijd enorm bekend geworden in alle huishoudens. Zo’n vloer is gemaakt van een polyvinylchloride. Dit materiaal is een soort kunststof. Het voordeel van dit materiaal is dat het goed tegen slijtage kan. Ook is polyvinylchloride beter bestand tegen vocht dan een houten vloer. Ik knoei regelmatig drinken op de vloer en dan is dit dus ideaal. Mocht je net zoals ik een houten vloer mooier vinden dan een saaie vloer van kunststof dan is dat geen enkel probleem. De vloer kan namelijk met van alles bedrukt worden en dus ook hout. Als je het met hout laat bedrukken lijkt het net een echte houten vloer.

Mijn mening over de PVC vloeren van thuisin

Ik keek laatst rond op de site van thuisin om te kijken naar een nieuwe vloer. Thuisin heeft een groot assortiment en er is dus genoeg keuze. Ik kon vloeren vinden met allerlei verschillende kleuren en patronen. Dit vond ik zeer positief aangezien ik daardoor een vloer kon uitkiezen die echt bij mij en het huis paste. Door de grote diversiteit op de site vond ik het zelfs nog een beetje lastig om een keuze te maken. Thuisin garandeert de beste kwaliteit voor zijn vloeren. Hierdoor zijn de prijzen op Thuisin wel iets hoger. Ik moet zeggen dat de vloer de wat hogere prijs meer dan waard was. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de vloer en dat mag dan ook wat meer kosten vind ik. In het kort vind ik de PVC vloeren van thuisin dus zeer goed en zijn ze zeker het bekijken waard.