Notitieboek bedrukken voor de vierde date

Misschien loop ik te hard van stapel, maar ik ben dus knetterverliefd op mijn date. We hebben drie dates gehad, maar we kennen elkaar al een tijdje. We waren goede vrienden en opeens voelde we beiden dat het misschien wel meer was dan vriendschap. Daarna werd het een spannende boel. Vooral omdat je elkaar al zo goed kent, is het heel gek om opeens open te staan voor deze verliefdheidgevoelens. We besluiten het rustig aan te doen, echt te gaan daten. Zij heeft hier nog niet echt ervaring mee, dus het is erg leuk steeds. Op ons vierde date is ze jarig (om 12 uur) en nu wil ik haar een mooi cadeau geven.

Een notitieboek bedrukken dus!

snel-notitieboekjes-bedrukken

Ze heeft een klein bedrijfje met een geweldig logo, echt, het is een waar kunstwerk. Nu kwam ik dus op een website terecht waar je voor een lage prijs een notitieboek kan laten bedrukken. Ik denk dat dit echt een heel leuk cadeau is. Daarnaast vind ik het ook mooi, een soort speciale herinneringen aan onze vierde date. Soms kan ik niet slapen omdat ik zo enthousiast word van ons samenzijn, ik ben nog nooit zo erg verliefd geweest, het is bizar hoe dit opeens kan gebeuren. Liefde zit in een klein (zichtbaar) hoekje, zegt mijn oma altijd. Ik moest daar altijd hard om lachen, maar begin er steeds meer in te geloven, het is echt waar. Ik ga het nu bestellen! Ik denk, ik hoop, dat ze er erg blij mee is.

naamloos