Nieuws over Toiletmarkt

Ik ben een aantal weken geleden verhuisd naar een woning in Amsterdam. Ik wilde de wc in de douche graag laten vervangen door een wandcloset omdat de wc die er op dat moment in zat aan de onderkant erg lekte wanneer je doortrok. De wc was ook al erg oud dus ik wilde graag een nieuwe. Ik ben vervolgens op zoek gegaan naar een nieuwe wc op het internet. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een aantal websites die erg lage prijzen hanteerde. Ik was toch nog niet helemaal overtuigd dus ik ging verder zoeken ik kwam uit op de website van Toiletmarkt. Er was een kopje te vinden met nieuws over Toiletmarkt wat mij wel aansprak. Er was onder dit kopje en blog te vinden met een aantal vragen waar antwoord op werd gegeven.


Meer informatie

Op de website was super veel informatie te vinden over de producten en wat het bedrijf belangrijk vindt. Ik ging weer terug naar het kopje nieuws over Toiletmarkt om daar verder informatie op te doen. Ze beschikte ook over een erg breed en diep assortiment. De producten die Toiletmarkt aanbiedt bieden ze tegen een relatief lage prijs aan. Ik ben vervolgens overgegaan tot een aankoop en de monteur was er de volgende dag al.