bodyfit

Nieuwe spa filters online gekocht

bodyfit

Makkelijk geregeld

Online heb ik nieuwe spa filters gekocht. Het was de eerste keer dat ik spa filters nodig had, omdat wij natuurlijk nog maar net in dit huis wonen. De vorige eigenaren hebben ons niet echt een handleiding voor de spa achtergelaten, dus daar moest ik zelf achteraan! Ik had geen flauw benul van waar ik spa filters kon gaan kopen. Natuurlijk zocht ik direct online en toen kwam ik al snel op de website van Bodyfit. Bodyfit schijnt de beste leverancier te zijn van dit soort producten! Ik kende de shop nog niet, maar  ik kan nu al niet meer zonder. Zij hebben zo ontzettend veel producten voor spa’s! De spa filters die ik had, zag ik niet direct staan. Daarom had ik even hulp nodig. Mijn man wist namelijk ook niet hoe ik dat kon oplossen. Direct belde ik met Bodyfit en zij hielpen mij perfect verder.

 

bodyfit

Fijn geholpen!

Voor onze sauna hebben wij nou eenmaal wat hulp nodig af en toe. Daarom was het fijn dat ik Bodyfit even aan de telefoon heb gehad. Zij hebben mij verzekerd dat ik met allerlei vragen bij hen terecht kan. Zij vroegen mij naar de huidige spa filters en wisten toen direct welke ik nodig had. De oude zijn niet meer leverbaar maar daar zijn nieuwe voor in de plaats gekomen die net zo goed werken en natuurlijk ook passen. Van Bodyfit had ik toen zelfs korting gekregen als ik een grotere aankoop deed, omdat het mijn eerste keer bij hun was! Dit was erg fijn.