woning verhuren

Mijn woning verhuren was een top keuze!

woning verhuren Mijn woning verhuren is iets waarvan ik niet had verwacht dat ooit te gaan doen. Voorheen had ik altijd namelijk best wel last van smetvrees en daarom vond ik het nooit fijn als iemand aan mijn spullen zat. Om die reden kwamen er ook nooit vrienden over de vloer en had ik geen huisdieren. Gelukkig ben ik daar nu helemaal overheen en ben ik ongelofelijk blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat ik veel meer te besteden had tijdens mijn reis om de wereld. Het plan was eerst om maar voor een maand of 4 tot 5 te gaan, maar uiteindelijk is dat uitgekomen op ruim een half jaar.

woning verhuren

Een tip

De eerste keer dat ik deze mogelijkheid overwoog, was toen ik hierover een tip kreeg van een vriendin. Zij vertelde mij over haar dochter die haar kamer tijdelijk had onderverhuurt aan iemand van haar studie. Daardoor kon zij haar vakantie nog beter betalen en hoefde ze minder dagen te werken. Nu zit ik zelf natuurlijk in een andere situatie, want ik ben geen studente meer. Toch bleef het mij bezig houden en ben ik de dag daarna gaan zoeken op internet naar de mogelijkheden.

woning verhuren

Mijn gevoel hierbij was goed

Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij de Stoit Groep. Hier had ik zelf nog nooit van gehoord, maar het trok meteen mijn interesse. Op de website vond ik heel erg veel informatie over alle mogelijkheden die zij mij te bieden hadden. Toch bleef ik met een aantal vragen zitten en om die reden heb ik toen contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werden deze allemaal ongelofelijk vriendelijk beantwoord en heb ik een afspraak gemaakt om bij hen op kantoor langs te gaan. Dit praat gewoon een stuk makkelijker en ik was op dit punt al erg serieus aan het nadenken hierover.

woning verhuren

Om de tafel zitten

Nadat ik daar was geweest, wist ik vrijwel meteen zeker dat mijn huis verhuren iets voor mij zou zijn. Ik kon hier namelijk zelf kiezen wie ik er graag wilde laten verblijven. Van tevoren had ik namelijk altijd het idee dat ik hier helemaal geen invloed op zou hebben en dat de eerste de beste het contract zou mogen tekenen. Op deze manier kreeg ik er zelf een veel fijner gevoel bij. Al een week later ontving ik de eerste profielen en kwamen er mensen langs om te bezichtigen. Met een aantal had ik een onwijs goede klik en zij waren ook erg geïnteresseerd in mijn appartement.

De afloop

Daarna ging het allemaal ongelofelijk snel en voor ik het wist was het geregeld. Ik ben uiteindelijk met een gerust hart het vliegtuig ingestapt. Toen ik terug kwam, trof ik alles nog netter aan dan dat ik het had achtergelaten. Ik zou dit echt aan iedereen willen aanraden, die net als ik, het geld goed kan gebruiken en zelf voor langere tijd niet in zijn eigen bed slaapt. Neem ook eens een kijkje bij dit bedrijf online, want hier kun jij precies lezen wat zij jou allemaal te bieden hebben!