antiek uurwerk 2

Klokkenwinkel Breda heeft mij geholpen

Laatst was ik aan het winkelen in Breda, en ik kwam een Klokkenwinkel Breda tegen. Ik ging hier even naar binnen en vond een aantal erg mooie klokken. De Klokkenwinkel Breda heeft een erg breed assortiment en ik vond ze dan ook erg mooi. Ik kocht een mooie antieke klok voor in mijn slaapkamer, en ik ben er zó blij mee!

antiek uurwerk 3

Mooie spullen

Altijd al heb ik een zwak gehad voor antieke spullen. Ik vind de details vaak erg mooi, en ik hou er van om twee stijlen met elkaar te combineren. Modern en antiek samen gaat heel goed en ik vind dit dan ook een erg mooi gezicht geven. Het ziet er hartstikke leuk uit en kan je gehele interieur opfleuren. Ook ben ik er erg blij mee omdat de klok niet alleen erg mooi is, maar ook gewoon nog werkt. Ondanks dat de klok zo oud is doet hij het nog erg goed en dat is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij de winkel, en je te laten verassen door hoe mooi de klokken kunnen zijn. Zeker top. Niet alleen om klokken te kopen kan je er terecht, maar ook om een klok te laten repareren. Dit is erg handig, aangezien oude, antieke klokken natuurlijk kapot kunnen gaan, en dit wil niemand hebben. Ik ben er echt super blij mee. Het heeft mijn huis een hele andere uitstraling, dus ik ben helemaal tevreden.