Jabostone: Specialist in tegelimport uit Italië & Spanje.

Jabostone; Tegel groothandel & importeur met een fris assortiment topkwaliteit tegels voor een scherpe prijs. Onze prachtige en zorgvuldig samengestelde tegelcollectie uit Spanje & Italië is hierbij een primaire succesfactor. Met een uitgebreid netwerk in Italië en Spanje heeft Jabostone een top tegelcollectie samengesteld: Een fris en behapbaar assortiment van 1e keus topkwaliteit tegels, die wij rechtstreeks uit Spanje en Italië importeren, met een scherpe prijs uiteraard. En natuurlijk voegen wij hier periodiek nieuwe (trendy) producten aan toe, zo bieden wij altijd een up-to-date collectie. Een weloverwogen mix van de meest populaire stijlen in Nederland en België. En vanuit onze locatie in Baarlo (Venlo) kunnen wij snel & efficiënt de tegels bij u / uw klant krijgen.

Wij geloven in ‘doen waar je goed in bent’. Wij zijn goed in tegelimport en hebben ons daar dan ook volledig op toegelegd. Dit heeft geleidt tot een sterke basis collectie die onze ervaren medewerkers met zorg samengesteld hebben. Topkwaliteit producten voor een scherpe prijs, waarbij een optimale prijs – kwaliteit verhouding met een scherpe consumentenprijs centraal staat. Maar ook wanneer u gericht op zoek bent naar een specifieke projecttegel / tegelpartij buiten onze vaste collectie kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Standaard werken wij op commissie basis. Simpel gezegd houdt dit in dat wij de tegels importeren, voorraad aanleggen en op bestelling uitleveren aan onze klanten. Hierbij hanteren wij vaste & scherpe prijzen. Gaat het om grotere projecten – grotere aantallen dan wordt er ook meer druk gelegd op de factor prijs. Speciaal hiervoor hebben wij speciale ‘af fabriek’ prijzen uitgewerkt. Hierbij maakt u als klant gebruik van onze kennis & kunde als tegelimporteur, maar het daadwerkelijke transport van de fabriek naar uw bestemmingslocatie zelf verzorgd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, onze medewerkers vertellen u graag meer!

Wilt u meer weten? Wij plannen graag een afspraak in. Bel of mails ons even, wij komen graag langs om kennis te maken, of ontvangen u hartelijk op ons kantoor in Baarlo (Venlo – Limburg).