Het geven van een bedankje was een super goed idee

Ik wil graag iets kwijt over een bedankje, je zal nu denken wat heeft dit met wonen en klussen te maken? Eigenlijk heel veel. Omdat wij aan ons huis al flink wat hebben verbouwd hebben mijn vriendin en ik besloten om gewoon eens een leuk feestje te geven. Gewoon ff tijd voor ontspanning. Omdat mijn oom een groot restaurant heeft met een feestzaal hebben wij besloten om dit hier te doen. 

Een erg leuk idee voor elk feestje

Wij hebben een super gezellige avond gehad en het is eigenlijk de hele avond alleen maar over verbouwen gegaan. Nieuwe plannen die weer zijn gemaakt dus ook vast weer nieuwe blogs die ik hierover kan schrijven. Aan het einde van de avond heb ik iedereen een bedankje gegeven. Een blikje met zaadjes die iedereen in de tuin kan poten. Dit werd zo op prijs gesteld dat ik daarom dit bericht absoluut op mijn site wilde plaatsen. Want niet alleen voor een feestje die wij hebben gegeven maar ook voor een huwelijk of een jubileum of zakelijk gebruik is dit echt een zeer gewaardeerd geschenk. Wat tevens ook zo leuk is, is dat je het geschenk ook kunt personaliseren. Door een logo of tekst te laten plaatsen. Dat maakt het geven van dit unieke cadeau natuurlijk nog leuker.