sierbeton-online-logo-1438865503

Groot assortiment muurafdekkers

 

asian-bluestone-opsluitbanden-met-facet Op mijn werk moet ik vaak contact leggen met nieuwe leveranciers. Deze keer moest ik op zoek naar een leverancier dat een groot assortiment muurafdekkers aanbood. Onze oude leverancier was er mee gestopt en daarom moest ik snel een nieuw bedrijf vinden. De oude leverancier had ook maar een klein assortiment muurafdekkers en daarom was het belangrijk dat er meer keuze zou zijn.

Contact leggen

Het bedrijf moest voldoen aan een aantal criteria, omdat wij snel moeten kunnen leveren aan onze klanten. Er waren zo nog een aantal andere belangrijke dingen waar rekening mee moest worden gehouden.opsluitband-grijs

Via het internet ben ik terecht gekomen bij Sierbetononline.nl Het bedrijf kon precies bieden wat wij nodig hadden qua assortiment. De website zag er goed uit en aan de website te zien was het geen klein bedrijf. Omdat ik wat extra informatie wilde hebben heb ik eerst contact opgenomen met de klantenservice. De medewerker vertelde mij dat er veel mogelijk was in overleg en daarom heb ik een afspraak gemaakt.

Tijdens de afspraak met het bedrijf heb ik samen met mijn baas besproken wat wij zouden verwachten van het bedrijf. Er zijn een aantal afspraken gemaakt en wij hadden er vertrouwen in.

De eerste bestelling die wij bij deze nieuwe leverancier hadden geplaatst was best groot. Het was de ultieme test voor het bedrijf, maar zij hebben alles goed afgehandeld. De goederen werden op tijd geleverd en onze klant was heel erg tevreden met de kwaliteit.

Wij zijn heel erg tevreden met de service en kwaliteit van dit bedrijf!