Een prefab schoorsteen voor de mooiste huizen

Wanneer je een huis laat bouwen of een huis koopt kan je er voor kiezen om de schoorsteen op het huis met een prefab schoorsteen te maken. Prefab is toch wel de toekomst. Maar er zijn ook andere eigenschappen aan de prefab schoorstenen die best interessant is.

Prefab schoorsteen die exclusief is

De prefab schoorsteen is de toekomst. In de fabriek komen de kennis en de passie samen. Wanneer je een prefab schoorsteen hebt kom je erachter dat ze lichter, duurzamer en goedkoper zijn. De prefab schoorsteen kan ontworpen worden maar ook zeker geplaatst. Wanneer je een prefab schoorsteen gaat kiezen kan je daarbij de keuze maken van vorm tot afwerking. Dus geheel naar eigen smaak.

De basis is natuurlijk dat de prefab schoorsteen geïsoleerd, brandwerend en waterdicht is. Wanneer de prefab schoorsteen klaar is ben je gegarandeerd van een functionele en fraaie schoorsteen.

De opbouw van een prefab schoorsteen

Bij nieuwbouw is er de keuze uit elf basismodellen. Elke Prefab schoorsteenis anders van opbouw omdat ze een eigen vorm hebben en materiaal. Het is zelfs mogelijk om een ontwerp zelf te maken en die aan te leveren. Wanneer je geen strepen wilt op de dakpannen ben je daar verzekerd van omdat er lood in de prefab schoorsteen zit. Er kan ook gekozen worden uit loodvervangers.

De afwerking van een prefab schoorsteen kan bijvoorbeeld door kunsthars steenstrips, gezaagde steenstrips, saus, stucwerk of coating. Ook is de schoorsteenkap of –plaat waar rekening mee gehouden moet worden. Juist door een kap of plaat te kiezen krijg je een klassieke of modern look. Het is zelfs mogelijk om een windwijzer op de schoorsteen te doen. Er kan ook gekozen worden bij een bestaande schoorsteen die aan vervanging toe is een prefab overzetschoorsteen te kiezen.

Het plaatsen van een prefab schoorsteen

Wanneer de prefab schoorsteen klaar is om gemonteerd te worden op het dak kan deze heel gemakkelijk op het dak gehesen worden. De prefab schoorsteen is per slot van rekening van lichtgewicht materiaal. Door de rvs-hijsankers is het geschikt voor ieder dak. De schuinte is dan ook eenvoudig in te stellen. Omdat de prefab schoorstenen een lange levensduur hebben kunnen ze een aantal jaren meegaan. Ze kunnen ook zeker wel een stootje hebben.

Wat zijn de kosten van een prefab schoorsteen

De prijs van een prefab schoorsteen is afhankelijk van de wensen die er zijn. Je kunt de schoorsteen eerst zelf samenstellen voordat er duidelijk aan gegeven kan worden wat de prijs gaat worden. Door middel van een calculator kunt u zelf de prefab schoorsteen samenstellen. Wanneer je de lijst in de calculator zoveel mogelijk invult dan kom je ook zo dicht mogelijk op het bedrag uit Je kunt natuurlijk altijd in goed overleg voor leggen als er dingen niet duidelijk zijn of misschien wat hulp nodig is om tot de juiste prefab schoorsteen te komen. Je kunt alles invullen naar wens zodat je de prefab schoorsteen krijgt die goed past bij je woning.