Een nieuw rookkanaal

Anyfire_BrunigOnlangs was ik op zoek naar een rookkanaal voor een renovatie van onze schoorsteen. En ook al hebben we een ruim budget om dit te doen, wel waren we op zoek naar een goede dienstverlener voor de beste kwaliteit.

Ik wist echter niet precies waar ik moest beginnen, dus bedacht ik me dat het waarschijnlijk het beste zou zijn om mijn vrienden te vragen. Twee van mijn beste vrienden hadden een tijd geleden al hun schoorsteen gerenoveerd, dus het leek mij een logische keuze om hen het eerst te vragen. Zij hadden echte niet echt advies voor me, want de winkel die zij toen bezocht hadden, bestond inmiddels niet meer.

enkelwandig-rvs

Zelf onderzoek doen

Het geschikte rookkanaal vinden leek dus nog niet zo gemakkelijk te zijn als ik eerst verwacht had. Toen besloot ik om zelf even online te kijken of ik hier iets vinden kon. Eerst bezocht ik natuurlijk Google, want hier kun je eigenlijk alles vinden. De resultaten waren echter niet veelbelovend. Toen besloot ik om enkele fora op te zoeken. Hier vond ik al wat meer informatie. Na advies gekregen te hebben, wist ik tenminste waar ik zoeken moest. Op een forum raadde iemand me aan om eens een kijkje te nemen op kachelconcurrent.com. Zo gezegd, zo gedaan. Ik besloot een kijkje te nemen en het zag er allemaal erg professioneel uit. Ik nam contact op met dit bedrijf en ook het eerste gesprek verliep helemaal goed. Ik was dus erg blij met het advies dat ik kreeg op het forum! Ook de prijzen waren verrassend voordelig. Uiteindelijk had ik nog een korte discussie met mijn vrouw hierover en we besloten voor deze shop te gaan. Het proces verliep gladjes en ik ben erg blij dat we voor kachelconcurrent hebben gekozen!

flexibel-rvs