Een hangend toilet heeft alleen maar voordelen

Bent u op zoek naar een hangend toilet? Dan bent u bij Sanispecials aan het juiste adres! Zij verkopen verschillende soorten hangend toilet van veel verschillende merken zoals Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en hun trots Catalano!

Voor een volledig hygiënisch, bacterievrij en stil wandcloset moet u namelijk bij Catalano zijn. Een van de grote voordelen van een wandcloset is dat deze doorgaans eenvoudiger schoon te maken zijn, je kan namelijk eenvoudig onder en langs het closet. Veel mensen geven de voorkeur aan een closet omdat ze een strakke uitstraling hebben.

Wat is een hangend toilet?

Deze toiletten worden ook wel wandcloset, hangcloset, hangtoilet, wandtoilet of zwevend toilet genoemd. Het betreft altijd een toilet waarbij de pot aan de wand bevestigd wordt. Sanispecials.nl heeft een groot aanbod in wandclosets van verschillende grote merken, zoals Catalano, Duravit en Villeroy & Boch. De toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, types, prijsklassen en natuurlijk ook nog in verschillende kleuren.

Voordelen hangend toilet

  • Diepspoel wandclosets: boodschap plonst in het water
  • Wandclosets zonder spoelrand, makkelijk schoonmaken, zeer hygiënisch
  • Vlakspoel wandclosets: boodschap valt op een plateau
  • Verhoogde wandclosets: vergelijkbaar met hoge toiletpotten maar dan hangend

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag advies van een deskundige? Dan kunt u deze altijd stellen en/of vragen aan een van de medewerkers van Sanispecials. U kunt ze makkelijk bereiken door te bellen naar +31(0)73-6121855 of een e-mail te sturen naar info@sanispecials.nl. Ook in het weekend of in de avonduren kunt u de medewerkers bereiken.