logo-huyberts keukens

Duitse keuken van deze tijd

Afgelopen week hebben wij een nieuwe Duitse keuken laten plaatsen door Huyberts keukens. Wij zijn bij dit bedrijf terecht gekomen via vrienden die al goede ervaringen hebben met Huyberts Keukens. Zo hebben zij een prettige communicatie, scherpe prijzen en topkwaliteit. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan!

Tegenwoordig zijn Duitse keukens steeds meer in. Aangezien Huyberts keukens hier een enorm assortiment in heeft is het echt aan te raden om eens vrijblijvend een afspraak in te plannen. Zo kan je altijd kijken of het bij jouw wensen aansluit.

Assortiment van Huyberts keukens

Zij hebben Duitse keukens in iedere stijl. Zo beschikken zij over:

  • landelijke keukens
  • moderne keukens
  • nostalgische keukens
  • Budget keukens
  • keuken op maat

Door het uitgebreide assortiment hebben zij voor iedereen wat wils. Alle keukens zijn van topkwaliteit en dit wordt online bevestigd door uitstekende recensies. Tevens beschikken zij over goede keurmerken en certificaten. Zo zijn zij in 2008 nog uitgeroepen tot Keuken Detaillist van het jaar. Zodra de keuken is geplaatst wordt er controle uitgevoerd en krijg je garantie op de keuken. Zo zie je maar dat zij vertrouwen hebben in hun producten.

Huyberts Keukens is dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00-17:30 en zaterdag tussen 10:00-16:00 geopend. Afspraken in de avonduren zijn altijd mogelijk in overleg. Ze zijn dus ontzettend transparant!