Door de bestelling van de kinderkamer kwam mijn vriendin op het idee om dit ook mij te laten zien

104019953Door de bestelling van de kinderkamer kwam mijn vriendin op het idee om dit ook mij te laten zien

 

Mijn vriendin heeft mij een leuke site laten zien namelijk kinderbeddenstore.nl. Wij verwachten ons eerste kindje en nu moeten wij nog een babykamer uitzoeken. Mijn vriendin heeft haar kinderkamer ook bij dit bedrijf gekocht en is hier erg tevreden over en zijn sterke meubels en erg mooi. Nu heeft zij tijdens de bestelling van haar kinderkamer ook meteen bij de babykamers gekeken. En zij moest mij dit natuurlijk meteen laten zien toen zij bij mij was op de koffie. Ik kon dan ook meteen de bestelling van de kinderkamer zien die zij zelf had gedaan voor haar zoontje omdat ik de kamer nog niet had gezien. Ik was erg blij met deze leuke tip want ik heb in één oogopslag al meteen een aantal leuke meubels gezien die ik zelf ook graag zou willen hebben voor onze baby. Hopelijk vind mijn man het net zo’n leuke site als ik. Ik denk dat wij eens een kijkje vooraf moeten nemen in de showroom.  En dan moeten gaan beslissen welke het moeten gaan worden. Misschien kunnen wij dan ook later weer terecht bij dit bedrijf voor de kinderkamer. Maar goed, laat ik maar niet vooruit gaan lopen want de tijd gaat al zo snel. Ik kan niet wachten om de kamer in te gaan richten alles is nu al behangen en geschilderd dus nu word het de hoogste tijd voor de meubels. En gaan wij snel bij elkaar de kinderkamer bekijken beloofde ik mijn vriendin.