raamfolie

Dit is de beste kwaliteit raamfolie

raamfolieVoor mijn winkel ben ik de afgelopen tijd op zoek geweest naar raamfolie. Natuurlijk had ik al een mooi bord hangen waar de naam op stond, maar dat vond ik niet genoeg. De vensters waren nog erg leeg bovenin en daar wilde ik graag verandering in gaan brengen. Belangrijk vond ik het wel dat het niet te groot zou zijn, want de etalagepoppen moesten nog wel goed zichtbaar zijn. Hierin heb ik altijd de nieuwste kleding staan en dat is vaak de reden dat mensen naar binnen komen. Mijn onderneming ben ik pas een half jaar geleden gestart, dus ik heb niet heel veel verstand van dit soort promotiemateriaal. Daarom heb ik eens rond gevraagd of iemand een goed advies voor mij had. Meerdere mensen hadden het over dezelfde webshop, dus daar ben ik toen eens een kijkje gaan nemen.

Het is prachtig

raamfolie

Direct toen ik daar kwam, zag ik dat zij een heel erg groot assortiment aan raamfolie hebben. Hierdoor wist ik bijna zeker dat ik hier wel moest slagen. Door alle positieve reviews kreeg ik ook het idee dat de kwaliteit hier erg goed zou zijn. Ik vond het namelijk wel belangrijk dat de kleuren van mijn logo mooi uit zouden komen. Mijn bestelling werd erg snel geleverd tegen een lage prijs. Ook kreeg ik nog eens 20% korting, dus dat was ook mooi meegenomen. Het is onwijs mooi geworden, dus ik ben blij. Ik zou het elke zelfstandig ondernemer of particulier aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Plak Het Zelf.