Direct huis verkopen

Mijn oom wilde zijn huis graag verkopen in Groningen. Hij woont al sinds een jaar in de randstad in verband met zijn werk, maar kreeg zijn huis maar niet verkocht. Een huurwoning in de randstad en een koopwoning in Groningen waar kosten op doorlopen wordt je niet bepaald blij van.

Dus ik besloot hem te helpen met het vinden van een oplossing. Wellicht een idee om zijn huis op te laten kopen dacht ik. Na wat gescand te hebben op verscheidene websites besloot ik contact op te nemen met snelhuisverkopen.nl

Samen met mijn oom de makelaar bij hem thuis ontvangen en na taxatie zou mijn oom binnen 48 uur een bod ontvangen. Twee werkdagen daarna in de ochtend ontving hij het bod. Na wat gerekend te hebben was het een goed bod en scheelde hem dat sowieso duizenden euro’s die hij nu al kwijt was aan zijn twee woningen.

Dus samen met snelhuisverkopen.nl alles in orde gemaakt en zijn huis was vrijwel direct verkocht. Het kostte hem helemaal niets en nu zit hij weer goed in z’n vel. Want hij is van zijn oude woning af en heeft er nog mooi wat geld aan over gehouden ook!