ces-omega-flex-systeem

De gemakken van toegangscontrole

Toegangscontrole is dé uitkomst voor gebouwen met veel verschillende ruimtes zoals scholen, kantoorpanden, vakantieparken of appartementen. Er zijn veel mogelijkheden wanneer je voor een toegangscontrole systeem kiest, bijvoorbeeld een systeem met alleen sleutels of een systeem met elektronische sloten.

Alleen sleutels

Toegangscontrole systemen met cilindersloten is de meest betaalbare optie van toegangscontrole. Er wordt bij deze optie een sleutelplan gemaakt speciaal voor jouw gebouw, waarbij je zelf kan kiezen welke sleutel welke deur kan openen. Je kan bijvoorbeeld werken met hoofdsleutels die alle deuren kunnen openen, sleutels die alleen een bepaald gebouw kunnen openen of sleutels die alleen een bepaalde deur of verdieping kunnen openen. Een sleutelplan kan je precies samenstellen naar jouw wensen.

Elektronische sloten

Toegangscontrole met elektronische sloten is erg trendy en dit heeft natuurlijk een hele goeie reden. Elektronische sloten hebben vele gebruiksgemakken, en dit in combinatie met een toegangscontrole systeem werkt erg goed. Je kan met elektronische sloten precies aangeven wie waar binnen mag komen via toegangscontrole software, het is mogelijk om te zien wie, waar en wanneer naar binnen is gegaan en bij verlies van een elektronische sleutel of pasje haal je deze kaart gemakkelijk uit het systeem. Dit is nog maar een klein deel van de vele voordelen van toegangscontrole met elektronische sloten.

Combinatie van sleutels en elektronische sloten

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken, oftewel toegangscontrole met cilindersloten en elektronische sloten.

De mogelijkheden van toegangscontrole zijn dus eindeloos!