Wat kost een aanbouw

Bent u van plan een aanbouw te laten maken aan uw huis? Dan is Verbouwaanvraag.nl echt een aanrader. Ze zijn super vriendelijk, oprecht in de kosten, en handelen het echt super netjes af.  Ik en mijn vriendin zijn er super tevreden over en kunnen niet wachten om er volop van te genieten.

In eerste instantie vroeg ik me eigen af wat kost een aanbouw nou eigenlijk. Toen ik een kijkje heb gedaan op hun site had ik meteen een goed idee van wet de aanbouw zou gaan kosten.

logo-1-300x65

Het bouwen van de aanbouw begint over 2 weken.  En overmorgen komt iemand van Verbouwaanvraag.nl een kijkje nemen in het huis en bespreekt dan alles met ons door.  Aangezien we de binnenkant van de muren laten doen door mijn zwager want die is stukadoor. En ook wil mijn zwager bij het bouwen zijn. Omdat hij dan een goed inzicht kan krijgen voor als hij zelf aan de slag gaat.

Ik kan niet wachten dot dat de aanbouw aan het huis er is. In eerste instantie twijfelde mijn vriendin er over en omdat ze zich afvroeg wat kost een aanbouw nou maar toen ze zag dat het in de kosten erg schappelijk is heeft zij ook meteen mee besloten om het te doen.

Voor nu is het nog even afwachten tot dat de aanbouw staat maar ik kan niet wachten. Ik heb altijd de woonkamer al wat groter willen hebben om zo wat meer meubels te plaatsen en iets meer ruimte te maken voor de kinderen om te spelen.