Stairz Traprenovatie

Stairz Traprenovatie is echt een aanrader!

In de buurtStairz Traprenovatie

Laatst kreeg ik van een vriendin te tip om eens op de site van Stairz Traprenovatie te kijken. Zij had het door dit bedrijf zelf laten doen en dat zag er super mooi uit. Nu heb ik een nieuw huis gekocht en weet ik dat het er daar vrij vervallen uit ziet. Er zijn veel dingen die ik zelf kan, maar zoiets als dit valt daar niet onder. Ik wil namelijk het liefst dat het helemaal bekleed wordt met mooi hout, maar daarvoor moet je alles heel precies kunnen meten. Wiskunde is nooit mijn beste vak geweest, dus dat laat ik mooi over aan mensen die er wel verstand van hebben. Toen ik de brochure ontving was ik al meteen onder de indruk van alle voorbeelden die erin stonden. Het zag er super mooi uit en de afwerking was om door een ringetje te halen. Deze folder kun je overigens gewoon gratis aanvragen op de website, dus doe dat ook zeker als je meer wilt weten!

Stairz TraprenovatieGeen wachtrij

Nog een groot voordeel van Stairz Traprenovatie is dat ze ontzettend snel werken. Hierdoor hoef je niet lang te wachten tot jij aan de beurt bent en heb je niet lang last van de rotzooi die bouwvakkers met zich meebrengen. Ook kun je de leuningen laten onderhouden, waardoor die er ook weer uitziet alsof hij gloednieuw is. Ik ben onwijs blij met het eindresultaat en ga hen zeker aan iedereen aanraden. Hele aardige mensen met veel verstand van hun vak!