logo-bouw-handel

Rookkanaal makkelijk bestellen bij Bouw-handel

isoduct_rookkanalen_-_3 Sinds ik ben verhuisd heb ik de meeste klusjes thuis zelf gedaan. Ik werd er steeds beter in en daarom heb ik al verschillende projectjes lopen. Deze keer ben ik begonnen aan een open haard die ik helemaal zelf ga maken. Omdat dit maatwerk gaat worden heb ik natuurlijk onderdelen nodig. Bij mijn vorige projecten heb ik alle onderdelen via het internet besteld. Ik moet wel toegeven dat dit wat kleinere klusjes waren maar daarom wilde ik de onderdelen van de haard online bestellen.

helexlog_1_2De website van Bouw-handel

Ik heb al een keer eerder een lichtkoepel geplaatst en dit ging helemaal goed. De lichtkoepel heb ik bij Bouw-handel besteld en ik was heel erg tevreden over de kwaliteit van het produt en de service.

Bij Bouw-handel zijn ze gespecialiseerd in lichtkoepels en rookkanalen. Voor de open haard had ik namelijk ook een rookkanaal nodig en daarom besloot ik gelijk op de website te kijken. Ze boden hier ook de merken Isoduct en Helex aan. Het fijne van de website was dat ik alle onderdelen los kon bestellen en dat als ik onderdelen overhield dan kon ik deze gewoon weer retourneren. Aan de hand van mijn eigen schets heb ik de onderdelen besteld.

Toen de onderdelen binnenkwamen ben ik gelijk aan de slag gegaan. Het monteren van het rookkanaal ging heel er makkelijk. Het duurde wel eventjes voordat alles goed zat en ik het had uitgevogeld maar ik had het ingewikkelder verwacht.

Ik had precies genoeg onderdelen en op dit moment schrijf ik deze blog terwijl ik naast de open haard zit!