Investeren in meer ruimte en licht

Speciale-dakkapel-100px-mouseWil u investeren in meer licht en ruimte in uw huis? Misschien is een dakkapel van Windak dan de juiste optie voor u. Als u kiest voor een dakkapel, laat hem dan zetten door een aannemer die hier de accurate kennis en ervaring voor heeft. Door de huidige situatie in de bouw zijn er veel mensen die voor zichzelf begonnen zijn en hun diensten aanbieden. Deze hebben lang niet allemaal de kennis om een specifieke klus als deze op zich te nemen.

 

Voor het zetten van een dakkapel zijn er verschillende mogelijke materialen mogelijk. Hardhout, kunststof of een combinatie hiervan. Ook de gewenste breedte- en hoogtematen en de kozijnindeling is flexibel. Er zijn namelijk platte en schuine daken. Ook kan er een verhoogde nok gekozen worden.

Afmetingen van een dakkapelPerfect-line-dakkapel-100px-mouse

 

Dakkapellen zijn er in veel mogelijke afmetingen en materialen, waardoor de dakkapel prijzen altijd op aanvraag van de aannemer zal zijn. Er is echter wel een indicatie van de prijzen te geven. Voor een 1500mm x 1500mm dakkapel op plat dak met kunststof kozijn met draaikiep ramen afgewerkt met volkern kunststof plaat kost ongeveer 3.500 euro. Terwijl zo’n zelfde dakkapel met de afmetingen 1500mm x 4500mm zo’n 5.000 euro kost. Een dakkapel kan meestal binnen een dag geplaatst worden.Windak-inspiratie_profiel11_530_YXJfNTgzeDIxOV8vX2Fzc2V0L19wcml2YXRlL2Jhbm5lci85Nzg_7f9139a8

 

Wil je meer informatie over het besparen op een dakkapel? Lees dan onze tips!