Goed kwaliteit dekbedovertrek

Je hebt net een nieuw dekbed gekocht en je komt erachter dat je oude dekbedovertrekken niet passen op dit dekbed. Wat doe je nu? Smulders Textiel kan je helpen bij het vinden van het juiste dekbedovertrek voor jou. Op de website van Smulders Textiel kan je alle 2865 verschillende dekbedovertrekken sorteren. Je kan deze op maat, merk, stijl, design, kleur, hoeveelheid personen, materiaal en prijs. Zo vind je een dekbedovertrek die wel past om je dekbed. Ze hebben naast dekbedovertrekken nog veel meer opties voor je klaarstaan. Ze kunnen alles voor je bed leveren. Van een matrasbeschermer tot aan een sierkussen voor op je bed.

Kerst

dekbedovertrek

Het is alweer bijna kerst en daar zijn de mensen van Smulders Textiel op voorbereid. Ze hebben speciaal voor de mensen die houden van kerst een collectie gemaakt met allerlei kerstartikelen. Zo breng je de kerstsfeer niet alleen in de woonkamer maar ook in je slaapkamer. Op de website van Smulders Textiel kan je alle artikelen bekijken en filteren. Ze hebben allerlei verschillende printen kerst dekbedovertrekken, maar ook speciale 4 seizoenen dekbedden. Je kan de dikte van deze dekbedden zelf bepalen. Ze hebben naast alles voor op je bed ook keuken- en badtextiel. Hierbij moet je denken aan theedoeken, keukendoeken, tafellopers en placemats.

Duurzame opties

Als het gaat om het milieu hebben ze ook nagedacht. Ze hebben namelijk duurzame opties in plaats van de normale dekbedovertrekken. Ze maken gebruik van duurzaam katoen voor deze dekbedovertrekken. Het is geproduceerd op een manier wat niet schadelijk is voor een mens en voor de natuur. Hier hebben ze ook een keurmerk voor gekregen. Er is veel waar ze op letten om dit keurmerk te krijgen. Ze kijken van de grondstof tot aan de aan de arbeidsomstandigheden. Tot slot hebben ze ook verschillende labels voor hun duurzame werk.