opkopen

Extra hulp bij inboedel opkopen!

inboedel opkopenHet onderwerp van vandaag: inboedel opkopen. Ik ga het hier vandaag over hebben omdat een goede vriend van mij pas geleden zijn opa is kwijtgeraakt. Zijn oma is een aantal jaar geleden overleden en zijn opa woonde dus alleen. Mijn goede vriend en zijn familie zijn natuurlijk kapot van dit verlies en ik probeerde ze een handje te helpen. Tijdens het rauwen heb je natuurlijk helemaal geen zin om na te denken over het ontruimen van het huis.

inboedel Mijn goede vriend en zijn familie wilden rouwen. Ze wilde dit verlies een plekje geven en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ze zich daarmee bezig zouden kunnen houden in plaats van met allemaal randzaken. Ik heb daarom contact opgenomen met Seniorenhulp. Dit bedrijf is er voor mensen die een ouder persoon kwijtraken. Zij zullen voor een laag tarief het huis ontruimen en de inboedel opkopen. Ze zullen er echter ook voor zorgen dat er een eerlijke prijs voor de inboedel op tafel zou komen. Ik stelde dit vervolgens voor aan mijn goede vriend en dit leek hem wel wat.

opkopenGoede hulp!

De hulp die mijn vriend en zijn familie inmiddels al hebben gehad was echt super. De inboedel heeft een mooie prijs opgeleverd. En het ontruimen van het huis is erg soepel verlopen. Ze hebben hierdoor beter het verlies kunnen verwerken en ik vind het erg fijn dat ik ze deze tip heb kunnen geven. Dat is eigenlijk ook meteen de reden waarom ik dit ook als tip aan jullie mee wil geven.