heteluchtkanon

Dit is waarom elke echte klusser een heteluchtkanon wil hebben

Een heteluchtkanon wint aan populariteit. Een gemakkelijke manier om een garage, schuur of werkplaats te verwarmen voor de klusser die nooit opgeeft.

heteluchtkanon

Heb jij ook een werkplaats, klus je veel in de garage of is jouw atelier in je schuur? Dan zal het je niet ontgaan zijn hoe vreselijk koud het kan worden in dergelijke ruimtes in de winter. De Hollands kou is nu eenmaal hardnekkig. Een heteluchtkanon kan jou helpen het langer vol te houden in jouw buitenhuisje. 

Wat is een heteluchtkanon?

Het heteluchtkanon is in feite een soort heater of verwarming, speciaal voor buitengebruik. Ze werken doorgaans op diesel, propaan of gas. Er zijn tegenwoordig ook infrarood diesel heteluchtkanonnen te huur of te koop. 

Je kunt een heteluchtkanon huren maar als jij regelmatig buiten of in een buitenhuis aan het werk bent, dan kan het wijzer zijn om te kopen. Gaat het om tijdelijk of eenmalig gebruik, dan is huren de oplossing. 

heteluchtkanon

Onderhoud en reparatie

Wanneer je besluit een heteluchtkanon te kopen dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. allereerst heeft een heteluchtkanon onderhoud nodig. Er zitten filters in die regelmatig vervangen dienen te worden. De dieselpomp druk dient tevens afgesteld te worden. Wanneer je dit klinkt als veel werk dan kun je jouw heteluchtkanon ook laten onderhouden door een specialist. 

Een heteluchtkanon kan overigens ook buiten gebruikt worden. Dus wanneer jij jouw klus in de tuin of de oprit uitvoert, kun je ook heteluchtkanonnen inzetten.