Zorg dat werknemers altijd hun spullen veilig kunnen opbergen

Als bedrijfseigenaar wil je natuurlijk dat jouw werknemers te allen tijde hun waardevolle spullen veilig en makkelijk kunnen opbergen. Dit kan bijvoorbeeld doordat je werknemers zich moeten omkleden in een uniform of overall, waardoor ze spullen als hun portemonnee, smartphone en sleutels niet bij zich kunnen of mogen hebben. Sommige werkgevers kiezen ervoor om bepaalde ‘bakjes’ neer te zetten waar mensen hun spullen in kunnen leggen, echter is dit natuurlijk niet zo’n veilige oplossing. Ook zijn er werkgevers die ervoor kiezen om niks te doen, met de suggestie dat men het bijvoorbeeld thuis moet laten of in de auto. Dit is natuurlijk niet de ‘oplossing’ die je je werknemers wilt geven.

Kies voor een locker met cijferslot

Er zijn tal van andere oplossingen beschikbaar waarmee werknemers hun waardevolle spullen op veilige en betrouwbare wijze kunnen opbergen. Eén van deze oplossingen is een locker met cijferslot. Zoals de naam al zegt gaat het hier om kluisjes die met een cijferslot beveiligd zijn. Enkel degene die de locker op slot doet weet de code, waardoor het veruit de meest veilige manier van opbergen is. Niet alleen voorkomt dit diefstal, het brengt ook veel gemoedsrust aan je werknemers. Hierdoor hoeven zij niet bang te zijn dat hun spullen onteigend worden en kunnen ze met een goed gevoel aan het werk. Dit wil jij toch ook voor jouw werknemers.

Ga voor kwaliteit

Een aanbieder van de locker met cijferslot is WEWO Interior Concepts. De afgelopen jaren hebben zij hun producten geperfectioneerd tot de veilige en hoogwaardige kluisjes van vandaag. Wanneer je dus kiest voor de lockers van WEWO, dan weet je zeker dat jouw werknemers (en jijzelf natuurlijk) profiteren van veiligheid van de hoogste norm. Ga gerust eens in gesprek met WEWO om te kijken welke oplossingen zij jouw bedrijf kunnen bieden. Uiteraard is professioneel maatwerk ook mogelijk.