23 september 2023

co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Zoek eens op houten vloeren Alphen aan den Rijn

Het zoeken naar een geschikte vloer op het internet is lastiger als dat ik dacht. Ik ging er namelijk wel vanuit dat ik het met een paar minuten had gevonden, niet dat ik een paar uur achter de computer moest zitten. Dankzij het zoeken op houten vloeren Alphen aan den Rijn is het mij overigens wel gelukt!

Nu dat ik er niet op zit te wachten om nog langer zonder een vloer te moeten zitten ben ik gaan zoeken bij hun op de website. Hier werd het dan al vrij snel duidelijk voor mij dat het maken van een afspraak om de showroom te bekijken noodzakelijk was. Dit heb ik direct gedaan waardoor ik de eerstvolgende dag al terecht kon om te kijken. Tijdens het bekijken van de vloeren bij hun werd het voor mij lastig. Ik had zoveel vloeren gezien waardoor ik niet meer wist welke vloer nou zou passen in het huis.

logo

Keuze gemaakt

Al met al heb ik na veel wikken en wegen toch een besluit genomen om de wat donkere vloer uit hun showroom te bestellen. Deze wordt door hun gelegd waardoor ik hier helemaal niet meer naar om hoef te kijken!