co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Waarom te veel betalen voor vloertegels?

Vaak komen consumenten veel te dure vloertegels terwijl dit zeker niet nodig. Het is ook mogelijk om goedkope vloertegels te kopen. Je koopt dan ook dezelfde tegels alleen betaal je er minder voor. Nu vraag je zoals veel consumenten wellicht af hoe dit kan?

Het heeft alles te maken met kosten die een onderneming moet maken. Een bouwmarkt heeft veel kosten waaronder het pand zelf, beveiliging van het pand, personeel, verlies door diefstal en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al de kosten moeten gedekt worden door verkoop en hoe hoger de kosten hoe duurder de vloertegels.

Nu zijn er ook de online winkels dat veel van deze kosten niet hebben. Nadat ze al hun kosten dekken worden hun vloertegels lang niet zo duur als in de bouwmarkten. Het is voor de online winkels mogelijk om goedkope vloertegels te verkopen en evenveel winst te maken als de bouwmarkten. Dit is dan ook de reden dat steeds meer consumenten online gaan winkelen omdat het gewoon goedkoper is.

Als je ook goedkope vloertegels wil kopen moet je bij de online winkels zijn. Het is toch te gek om teveel geld te betalen wanneer dit niet nodig is?

Neem maar eens een kijkje op de onderstaande websites.