co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Toen hij begon over de dievenklauwen ben ik eens goed gaan nadenken

Toen hij begon over de dievenklauwen ben ik eens goed gaan nadenken

223400868_640

Toen ik op de verjaardag was bij mijn schoonouders en ik gezellig even stond te kletsen in de tuin met een vriend van mijn schoonouders, kregen wij het over de beveiliging van het huis. Toevallig had hij net dievenklauwen op zijn deuren laten monteren door Different Doors. Dit bedrijf kan tegen een prima prijs door middel van het monteren van dievenklauwen je huis echt eens stuk beter beschermen. En dat zette mij natuurlijk meteen aan het nadenken. Want hoe inbraakgevoelig is ons huis nu eenmaal? En zo ben ik dan ook meteen gaan doorvragen en zo hebben wij het er eens uitgebreid over gehad. Toen ik met mijn man in de auto zat op de terug weg naar huis heb ik dit verhaal over de dievenklauwen eens met hem gedeeld. En zo bedacht hij zich eigenlijk hetzelfde als ik. Want eerlijk gezegd hebben wij hier nooit echt bij stil gestaan. En zo ben ik dit bedrijf meteen toen wij thuis kwamen eens gaan opzoeken op het internet en zo kon ik meteen hier alle informatie over sluitingen en dievenklauwen vinden. Gelukkig is dit dan ook geen probleem voor dit bedrijf. En ben ik erg blij dat wij nu eens even naar de veiligheid van onze woning kunnen laten kijken, en zo heb ik meteen mijn schoonouders verteld hoe wij op dit idee zijn gekomen. En nu hebben wij voor deze aankomende zomer alles voor elkaar inclusief de dievenklauwen. En kunnen wij met een gerust hart op vakantie gaan. Ik ben erg blij dat ik zo toevallig hierover aan de praat kwam met die man. Dat ik dit dan ook zeker eens wil aanknopen bij de andere mensen om ins heen. Want je moet het natuurlijk wel zo moeilijk mogelijk kunnen maken voor inbrekers.