24 september 2023

co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Tip: advocatenkantoor Bussum

Als ik u een goede tip mag geven als u problemen heeft met u huurbaas of werkgever, ga naar advocatenkantoor Bussum. Zij hebben mij enorm geholpen toen ik problemen kreeg met mijn werkgever. Maar niet allen kunnen ze je helpen met problemen met je werkgever oftewel arbeidsrecht, ook met huurrecht, erfrecht, strafrecht en zo meer kunnen ze je enorm helpen.  Zelf heb ik het advocatenkantoor Bussum moeten inschakelen omdat ik onenigheid met mijn werkgever had. Na jarenlang dezelfde werkzaamheden te hebben verricht moest ik nu de nodige papieren halen wilde ik deze werkzaamheden nog uitvoeren. En het ergste kwam nog, ik moest de bewuste diploma’s binnen drie maanden halen anders kon ik vertrekken. Dit was haast een onmogelijke taak voor mij, vooral omdat ik al een 40 urige werkweek heb, en daarna ook nog eens de boeken in moet duiken? Ik heb mijn uiterste best gedaan, helaas zonder goed resultaat. Het zicht van mijn werk kwam aan het einde, ik zal ontslag krijgen. Na ruim 25 jaar in dienst te zijn geweest om deze reden ontslag krijgen? Ik heb hiervoor advocatenkantoor Bussum ingeschakeld, zij hebben voor mij alles uitgezocht en me geholpen met verdere stappen te zetten.  leefers

Een nieuwe baan

Helaas heeft de hulp niet geholpen, en hebben ze me uiteindelijk ontslagen. Wel heeft deze advocaat ervoor gezorgd dat ik met een goede ontslagpremie ben ontslagen. Ook verdere afwikkelingen hebben ze voor mij allemaal geregeld. Zo kon ik me volledig op een nieuwe baan concentreren, en alles met goed gevolg, ik heb een nieuwe baan gevonden.  ggg