co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Op zoek naar horeca parasols

logo (1)Voor horeca parasols ben je bij Xterior aan het juiste adres. Dit bedrijf ken ik dankzij mijn vriendin, zij heeft onlangs een restaurant geopend. Bij Xterior biedt veel verschillende soorten, bijvoorbeeld een vierkante, rechthoekige of ronde parasol. Ik ben me eens gaan verdiepen, en ik denk dat deze parasols zeker in de smaak zullen vallen bij je gasten. Ze verkopen ook vrijstaande parasols. Deze parasol zit niet vast aan de standaard en is op een breed scala aan plekken in te zetten. Dit kan van pas komen bij een lastige hoek op je terras. Het fijne is dat alle parasols op maat gemaakt kunnen worden, zo voldoen ze precies aan je wensen. Je kunt de parasol bijvoorbeeld bedrukken met je eigen logo. Je kunt er ook voor kiezen om je parasol aan te passen aan de kleuren die je binnen gebruikt.

Prijs en kwaliteit staat centraalparasolhoreca

Mijn vriendin vond het belangrijk om zich als onderneming zijnde te onderscheiden. Dit heeft ze gedaan door middel van unieke horeca parasols, met haar eigen logo. Samen met de werknemers van Xterior heeft ze alle mogelijkheden besproken, zo kreeg ze een duidelijk beeld van het (grote) aanbod. Ze produceren hun parasols zelf, daardoor ben je verzekerd van een goede prijskwaliteitsverhouding. Dat vond ze een enorm pluspunt want het aanleggen van een terras is al duur genoeg. Na het verdiepen ben ook ik enthousiast geworden en ik vind het resultaat van mijn vriendin heel gaaf en representatief ogen, laat het lekkere weer maar komen! horecaparasol